Waarom een account?

Waarom zou je een account aanmaken? Het aanmaken van een account heeft vele voordelen. Je account onthoudt je gegevens waardoor je een volgende keer eenvoudiger kunt bestellen (je hoeft niet opnieuw je gegevens in te voeren). Je kunt je bestel historie na zien en hierbij opnieuw facturen downloaden en/of uitprinten, je eigen favorieten productenlijst samenstellen, kortingsbonnen beheren, meerdere afleveringsadressen invoeren en nog veel meer. Geregistreerde klanten van Soul Art Design ontvangen unieke voordelen op aankoop van producten door middel van kortingen.

Een account creëren is gratis en makkelijk. Hier volgt een korte beschrijving hoe je een account aanmaakt:

Er zijn 2 manieren om een account aan te maken:

1) Klik op "My Account" en dan wordt een inlogscherm geopend. Hier kunt u onder de tekst "CREËER EEN ACCOUNT" uw email adres invoeren.  Klik daarna op de knop "Creëer een Account". U komt op de volgende pagina waar u de gevraagde gegevens invult, klik dan op "Registreer" en uw account is al aangemaakt. U wordt gelijk doorgestuurd naar uw eigen accountpagina en hier kun u, uw adresgegevens en andere informatie invoeren. 

2) Bij het afrekenen van een bestelling kunt u ook een account creëren. Hier vindt u onder de kop "1 Account" een mogelijkheid om een account aan te maken. Klik op de knop "Maak een account aan", dan komt u op een volgende pagina en hier vult u de gevraagde informatie in. 

* De persoonsgegevens worden zonder nadrukkelijke toestemming van de klant niet voor andere doeleinden gebruikt dan afhandeling van de bestelling.