Privacy VerklaringSoul Art Design respecteert de privacy van alle bezoekers van onze site. Persoonlijke informatie wordt door ons dan ook vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens die u opgeeft, gebruikt Soul Art Design alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet Soul Art Design aan de privacywetgeving.

Soul Art Design verkoopt jouw gegevens nooit door aan anderen, dat doen we nooit.Hoe gaat Soul Art Design om met uw persoonsgegevens? 

Vaak gebruiken wij je gegevens om je een zo goed mogelijke winkelervaring te bieden. Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doeleinden. Onder andere wordt op onze webshop gegevens verzameld voor de bestelling, aanmaken van account, nieuwsbrieven, klantenservice en de webshop werkt met cookies en ip adres zodat de webshop goed werkt en je fijn kunt winkelen. 

Soul Art Design gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten.


Voorbeeld

Voor een bestelling vragen we je naam, e-mailadres, adresgegevens en je telefoonnummer. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden van je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan de bezorgdienst. 

Soul Art Design bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Social media 
Op deze site wordt de mogelijkheid geboden pagina’s te promoten of te delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door sociale netwerkbedrijven zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.Derden 
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. Uw Gegevens 
Op uw account kunt u makkelijk u eigen gegevens inzien en beheren. Handig, want dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen. Dan kunt u deze makkelijk terugvinden. Heeft u geen account aangemaakt neem dan contact met ons op. U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. Indien u op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per email, dan kunt u zich te allen tijde afmelden middels de link onderaan de betreffende email. 


Soul Art Design behoudt zich het recht voor om de privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen worden op de website gepubliceerd.