Betalen

Betalen

1.Wat is iDeal?
iDeal is een online betaalmethode, het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland, waarmee u kunt betalen via u eigen bank. iDEAL is veilig, gemakkelijk en u betaald vertrouwd in u eigen bankomgeving zoals u eigenlijk alvast gewend bent.
2.Wat is PayPal?
Met PayPal koopt en betaald u veilig online. U kunt zelf kiezen om met uw creditkaart, uw bankrekening of vanaf uw PayPal-saldo te betalen. Bij PayPal blijven uw gegevens prive want uw financiële gegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen. Daarnaast beschermt PayPal uw aankopen, want als u niet datgene ontvangt dat u besteld heeft, kunt u uw betaalde bedrag terugvorderen. Er komt 3,4% extra kosten over het totaal bedrag dat Paypal in rekening brengt voor een transactie.
3.Kan ik met een creditkaart betalen?

U heeft geen PayPal rekening en u wenst deze ook niet aan te maken maar u wilt wel gewoon met uw Creditcard betalen?  Dan is dit geen enkel probleem!
Dit kan met de Mastercard, Visacard, American Express en de Discovery Card.

Hoe gaat dit dan in zijn werk:

Kies voor de PayPal knop, dan wordt u doorgelinkt naar de PayPal website

Kies dan voor de link "Geen PayPal-rekening?"

Nu krijgt u het volgende scherm (zie hieronder), vul uw gegevens in en u kunt veilig betalen met uw Creditcard.

Klik na het invullen op doorgaan en volg de instructies.

Er komt 3,4% extra kosten bij het totaal bedrag dat Paypal in rekening brengt voor een transactie.
4.Kan ik een bestelling doen en het bedrag via een bankoverschrijving betalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via een bankoverschrijving. Dit is een manier van betalen die we allemaal kennen. Deze manier van betalen neemt wel meer tijd in beslag. Houdt u er dan ook rekening mee dat het klaarmaken van de bestelling in gang wordt gezet zodra uw betaling bij ons binnen is. Dit kan enkele dagen in beslag nemen.

De betalingsgegevens zijn: 

U kunt het bedrag overmaken t.n.v.

Soul Art Design, Adres: Laan van het Kwekebos 243, Postcode: 7823KE, Plaats: Emmen

Iban: NL 62 ABNA 0533908396, Bic: ABNANL2A, onder vermelding van naam van de besteller en het bestelnummer. 

5.Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen en daardoor de verzendkosten te besparen. U betaald dan contant en gepast. Het ophalen kan op de wekelijkse trainingen van Aiki Management in de plaatsen Emmen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle en eventueel op seminars waar wij bij aanwezig zijn. U kunt ons hiervoor benaderen via E-mail: info.soulartdesign@gmail.com. Wij verzoeken u in uw bestelling te vermelden in welke plaats u uw bestelling wilt komen halen.